Muntatge de pc office amb windows 10; configuració i posta en marxa a domicili

windows 10, office 14517347_341339822871084_6726244931596598852_n-fileminimizer

 

 

Altes temperatures, cúmuls de pols … La barreja perfecta!

Amb les actuals temperatures causades per l’estiu, ens solem trobar amb què hi ha ordinadors que deixen de funcionar.

Quin és el problema?

No s’ha realitzat cap manteniment preventiu sobre el maquinari i ens trobem ordinadors, com el de la imatge.

img_20160928_120135_hdr-fileminimizer img_20160928_115909_hdr-fileminimizer

Això causa que els sistemes de dissipació i ventilació que incorporen ordinadors, portàtils, servidors i altres maquinaris no realitzin la seva funció correctament. Això genera que a l’interior s’acumuli la calor, generada i els components no puguin refrigerar amb el que moltes vegades es cremen components, salten soldadures i al final sol fallar el sistema.

També, el mateix pols en excés al costat la humitat, pot causar danys reduint la vida dels components elèctrics.

Això es pot evitar fent un manteniment preventiu del maquinari executant tasques de neteja en entorns normals, cada 3 mesos aproximadament. Per a entorns molt agressius, es recomana cada mes. Això ajudarà al bon funcionament i allarga la vida dels components. Realitzar els manteniments és molt important, i no només a l’estiu amb les altes temperatures, si no també durant tot l’any.

 

 

AMPLICACIÓ RED WIFI tp-link TL-WA854RE

AMPLIACION WIFI img_20160921_163852_hdr-fileminimizer

 

SUBSTITUCIÓ PANELLA PANTALLA DE SAMSUNG TAB3

Antes Despues

 

 

 

 

 

 

REPARACIÓ PC GAMING placa base Gigabyte GA-970-GAMING AMD 970

14192776_330472277291172_3665775354591766675_n

 

 

ACTUALITZACIÓ DE QUADRE DE CONTROL DE VERMADORA

13615350_310605712611162_2256033334805463724_n13723881_310605735944493_1782655149363971695_o13882364_310605722611161_6168482280360823061_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMÀTIC A DOMICILI GANDESA:

Un informàtic a domicili Gandesa, és la persona encarregada del manteniment, supervisió, reparació, creació d’scripts, automatització de tasques sobre els servidors i els seus sistemes operatius i aplicacions.

És l’encarregat de realitzar la instal·lació de programes essencials per a l’ús quotidià del PC, com ara editors de text, anti virus, reproductors d’àudio i vídeo, sistemes operatius, jocs, navegadors i altres eines de treball. A més  està en condicions de realitzar manteniment preventiu i correctiu segons sigui el cas pot ser per a grans computadors com en nois.

 Sol ser l’encarregat de mantenir certa seguretat en els PC d’usuari, en els servidors a la xarxa, aplicant les mesures preventives oportunes.

Generalment, és un lloc intermedi entre Operador de sistemes i Administrador de sistemes.

Les funcions més genèriques que s’espera amb aquesta qualificació hauria de dominar són:

– Manteniment i supervisió d’equips informàtics. Independentment de la seva mida, el tècnic en sistemes haurà de saber com mantenir els ordinadors en un estat òptim, garantint el seu bon funcionament. Pel que resulta imprescindible conèixer detalladament el maquinari i programari que habitualment donen forma a l’ordinador.

Reparació d’equips. Igual que s’encarrega de mantenir els sistemes en bon funcionament, també ha de saber reaccionar davant possibles amenaces i problemes per trobar una solució el més aviat possible i no comprometre la informació que en els equips s’emmagatzema.

Terres de l’Ebre: Instal·lació de programari i aplicacions. Serà l’encarregat d’assegurar que tots els equips disposen de les aplicacions i programes necessaris per garantir el seu bon funcionament.

Aquesta tasca és més aviat emprada en l’àmbit laboral, ja que els ordinadors personals generalment són gestionats pels seus amos, llevat que la tasca revista una gran dificultat i s’hagi de portar a un expert per procedir amb la seva instal·lació.

Gandesa: tots ells per aplicar les mesures de seguretat que cregui convenients per assegurar una bona protecció contra atacs i possibles fallades dels equips.

Terra Alta: Sistemes operatius. La seva formació ha de garantir un domini absolut sobre totes les funcions dels sistemes operatius que s’ofereixen actualment al mercat, sabent gestionar-los, mantenir-los, instal·lar-los i / o des-instal·lar-los.

Terres de l’Ebre: Crear xarxes de treball compartides. Per a les empreses aquesta és una necessitat elemental, ja que generalment es necessita connectar tots els equips per tal de poder compartir tots els recursos i informació que es processa. Aquí, a més de les xarxes cablejades, també compleix un paper important la connexió sense fils.

Gandesa: Gestió de continguts web. Tot i que es tracta d’una funció que bé podria ser duta a terme per qualsevol altre expert amb coneixements informàtics, el tècnic en sistemes també ha de saber com instal·lar, administrar i actualitzar els diferents gestors de continguts web que existeixen actualment.

Has de saber que la formació que s’ha rebut per a aquesta titulació i el domini de totes aquestes seccions no impliquen que les hagi de dur a terme en la seva totalitat a l’empresa contractant, ja que gràcies a l’extens que és el camp de la informàtica i les diferents branques d’especialització que existeixen, les empreses sempre tendeixen a diversificar algunes de les funcions més complexes.

 

 

SERVEI TÈCNIC PORTÀTIL Gandesa, Batea, Maella, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Ascó, Flix, Tortosa.

Servei Tècnic Reparació portàtil a Gandesa, Batea, Maella, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Ascó, Flix, Tortosa.

Som Un Servei Tècnic Especialitzat en Reparar portàtils a Gandesa, Batea, Maella, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Ascó, Flix, Tortosa. Si el seu portàtil no encén, no mostra imatge per pantalla, no arrenca el sistema operatiu, li ha caigut líquid o un cop a malmes alguna peça, nosaltres li reparem ràpidament.
Som Servei Tècnic Gandesa d’Acer, Asus, Dell, HP, Apple Mac, Alienware, Toshiba, Samsung, Sony Vaio, Fujitsu Siemens, IBM, Lenovo, LG i Packard Bell.

Canviar Pantalla portàtil a Gandesa, Batea, Maella, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Ascó, Flix, Tortosa.

Pantalla rota portatil

Es molt habitual veure la pantalla malmesa d’un portàtil, ja que sol ser el component que rep la majoria del cop al caure. Una altra situació molt comú és quant ens deixem un bolígraf damunt del teclat del portàtil i al tancar la pantalla no ens donem conté i forcem, provocant així la ruptura de la pantalla del portàtil.

 

 

Canviar teclat portàtil a Gandesa, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Ascó, Flix, Tortosa

substitución teclado

 

Quant comencem a tenir problemes d’escriptura amb l’ordinador portàtil es té d’acudir a un servei tècnic de portàtils a Gandesa, Batea, Maella, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Ascó, Flix, Tortosa per donar una solució aquest tipus de problema, ja que de vegades només cal canviar una tecla. Quant això no es possible també es pot canviar el teclat per complert i així poder escriure sense problemes novament.

 

Instal.lació del sistema operatiu i eliminació de virus

Som experts amb la instla.lacio de sistemes operatius, windows i Mac Os a Gandesa, Batea, Maella, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Ascó, Flix, Tortosa. Si el seu ordinador portàtil té problemes d’inici, falten fitxers al arrencar, problema de pantalla blava,… Tenim tècnics especialitzats amb la eliminació de virus, spyware, malware y ad-awareñ Oferim una solució personalitzada i professional als problemes que es presenten a l’actualitat.

Contacta ara amb el nostre servei tècnic a Gandesa, Batea, Maella, Mora d’Ebre, Mora la Nova, Ascó, Flix, Tortosa trucant al telefon 675 84 74 48.

A Informàtic Arrufat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. ACEPTAR
Aviso de cookies