Qui som?

Sóc Òscar Gómez Arrufat, sóc tècnic informàtic a domicili i la nostra especialitat en solucions informàtiques  Terres de l’Ebre.

Format a Tarragona com a professional durant 7 anys a una empresa de prestigi, donant solucions informàtiques Terres de l’Ebre i província de Tarragona en general com a tècnic informàtic, especialitzat amb al manteniment informàtic a empreses i reparacions de hardware a portàtils.

Al 2015 vaig decidir obrir l’empresa per tornar al poble on he viscut sempre i dedicar-me a la meva passió. La meva feina es donar solucions informàtiques Terres de l’Ebre, per tal prevenir i avançar-me abans de que es generi el problema, tenint els equips totalment actualitzats i optimitzats per tal de treure el màxim rendiment al seu equip. Per això també disposo de packs preventius per tal de satisfer les seves necessitats, a continuació ho explico amb més detall.

Per que contractar un manteniment:

  1. Anticipació al problema.
  2. Més rendibilitat.
  3. Guanyi temps.
  4. Guanyi diners.

Amb els equips actualitzats i optimitzats farem que es despreocupi de tot. Per això hi han dos tipus de modalitats per tal d’ajustar-nos a les seves necessitats:

 

Suport telefònic immediat.

Suport remot.

Suport Presencial.

Sense permanència.

2 hores mensuals.

 

Suport telefònic immediat.

Suport remot.

Suport Presencial.

Sense permanència.

4 hores mensuals.

 

Suport telefònic immediat.

Suport remot.

Suport Presencial.

Sense permanència.

8 hores mensuals.

 

 

Les 3 modalitats són sense permanència, faran que estigui més segur i que es pugui despreocupar de tot, perquè ja ens encarreguem nosaltres.

No dubti en contactar amb nosaltres per més informació o per tal de que li fem un estudi de la seva infrastructura per tal de cobrir les seves necessitats reals i així treure el màxim rendiment als seus equips.

Solucions informàtiques Terres de l'Ebre

 

A Informàtic Arrufat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. ACEPTAR
Aviso de cookies